SAFAR

Ons nieuw Levantijnse eetcafé maakt de visie achter Maison Haas Hustinx compleet. De naam Safar komt van het Arabische woord voor reizen. Een eerbetoon aan de reiziger en fotograaf Alphons Hustinx die bekend stond om zijn reizen naar onder andere het Midden-Oosten. Dit nieuwe project is de vrucht van de persoonlijke uitingen van de personen de gerechten maken, serveren, en de mensen die alles samenbrengen, om de cultuur van gastvrijheid en gemeenschap te leveren die kenmerkend is voor de Levant, vooral rond de eettafel.

Het samengestelde menu biedt klassieke Levantijnse gerechten, geïnspireerd door eerlijk koken en eenvoud, om de ware aard van ingrediënten bloot te leggen.

Vrijdag t/m Zondag from 12:00 to 16:30Lunchen in Maastricht

Onze chef-koks stellen een menu samen met verse kruiden en specerijen om een balans van smaak en textuur in elk gerecht te creëren, waardoor Maastricht een echte Levantijnse lunchervaring krijgt.

Reservering

Geniet van een Sharing menu met 5 klassieke gerechten voor slechts 27,- EUR per persoon. Ons restaurant is elke vrijdag t/m zondag geopend van 12.00 – 16.30 uur.

De laatste inloop om 15:00.

U kunt eenvoudig online een tafel reserveren of contact met ons opnemen.

Arrangementen

Ons hotel biedt verschillende arrangementen aan waaronder met onze lunchroom Safar. Combineer uw overnachting met een heerlijke Levantijnse lunch en spa middag, allemaal onder een dak in het centrum van Maastricht. 

Bekijk al onze huidige arrangementen hier.