SAFAR

Ons nieuw Levantijnse eetcafé maakt de visie achter Maison Haas Hustinx compleet. De naam Safar komt van het Arabische woord voor reizen. Een eerbetoon aan de reiziger en fotograaf Alphons Hustinx die bekend stond om zijn reizen naar onder andere het Midden-Oosten. Dit nieuwe project is de vrucht van de persoonlijke uitingen van de personen de gerechten maken, serveren, en de mensen die alles samenbrengen, om de cultuur van gastvrijheid en gemeenschap te leveren die kenmerkend is voor de Levant, vooral rond de eettafel.

Het samengestelde menu biedt klassieke Levantijnse gerechten, geïnspireerd door eerlijk koken en eenvoud, om de ware aard van ingrediënten bloot te leggen.

Vrijdag & Zaterdag 18.00 - 22.30

Zondag 12:00 - 16:30Lunchen in Maastricht

Onze chef-koks stellen een menu samen met verse kruiden en specerijen om een balans van smaak en textuur in elk gerecht te creëren, waardoor Maastricht een echte Levantijnse lunchervaring krijgt.

Reservering

Ons restaurant is elke vrijdag & zaterdag geopend van 18.00 - 22.30 uur en Zondag van 12.00 – 16.30 uur.

U kunt eenvoudig online een tafel reserveren of contact met ons opnemen.

Arrangementen

Ons hotel biedt verschillende arrangementen aan waaronder met onze lunchroom Safar. Combineer uw overnachting met een heerlijke Levantijnse lunch en spa middag, allemaal onder een dak in het centrum van Maastricht. 

Bekijk al onze huidige arrangementen hier.