• Photo Gallery

    Maison Haas Hustinx is gelegen aan het prachtige Vrijthof met uitzicht op de historische basilica en kerken. Het hotel bevindt zich in twee monumentale panden gebouwd in de twintiger jaren en biedt 17 unieke kamers en suites in ere van de eclectische stijlen van dit roerige decennium.
    Elke kamer is uniek; gebouwd of gerenoveerd met groot respect voor de historie van de ruimte waarin het zich bevindt. De kamers zijn gemeubileerd in samenwerking met design-merk Normann Copenhagen, kunstenaars en ambachtslieden. Op maat gemaakte elementen zijn in vele vormen terug te vinden; van handgeblazen glazen objecten tot eigen ontwerp meubilair.
    In 2020, heeft Maison Haas Hustinx een grote stap voorwaarts gemaakt met een volledig nieuw ontworpen constructie aan de achterzijde van de historische panden. Dit nieuwe object biedt een glazen serre als ontbijtruimte en een duurzame wellness met een breed aanbod aan faciliteiten voor onze gasten. Het gebruik van zink, staal en glas creƫert een modern contrast met de historische stijl van de monumentale gebouwen.

  • Photo Gallery

    Maison Haas Hustinx is gelegen aan het prachtige Vrijthof met uitzicht op de historische basilica en kerken.